A few of our many Support Staff

Skriv till oss

Skapa ett supportärende

Har du en fråga eller en förfrågan? Fyll i formuläret nedan så kommer vårt team att kontakta dig inom kort.

Du kan även kontakta oss direkt på:Du kan även kontakta oss direkt på:

Letar du efter svar?

Resurser nära till hands

Tips för förfrågningar om support

Hjälp oss lösa ditt problem snabbare

• Om du inte redan gjort det kan du söka bland våra hjälpsidor för att se om vi redan har besvarat din fråga.
  • Inkludera så mycket kontext du kan i din förfrågan, till exempel boknings-ID, kundens namn, länkar, skärmdumpar eller andra relevanta uppgifter.
  • Vid tekniska problem kan du meddela oss vilken typ av enhet, webbläsare och internetanslutning du använder. (Se våra systemrekommendationer.)

Prenumerera på statusuppdateringar

Du kan få uppdateringar via mejl eller sms genom att klicka på knappen Prenumerera på uppdateringar på vår statussida.